gastenboek

38 berichten, 4 pagina's 
30-05-2019
Geplaatst door: Ron Ramakers

Geneet

Hoi Ger en Runa
Ik lees je verhalen weer met veel plezier. Jullie genieten weer volop van de mooie natuur. Hopelijk gaat het snel beter met je enkel. Heb je de enkel omgeslagen of zo?
Groetjes van Ron en Rinie

29-05-2019
Geplaatst door: Ria Hurkxkens

De kop is er af. Hopelijk gaat dat met je enkel snel over. Nog een mooie tocht verder.
Groetjes Ria

28-05-2019
Geplaatst door: Marion Sloesen

Succes

Hallo Ger en Runa, ik wil jullie heel veel succes en veel wandelplezier wensen. Ga jullie volgen op deze site en duim voor goed weer. Groetjes Marion

24-05-2019
Geplaatst door: Ria Hurkxkens

Hoi Ger: als het goed is ben je vandaag naar Zweden gereisd. Hopelijk is de reis goed verlopen? Dan wens ik je een supermooie tocht. Hartelijke groet uit Remunj

20-05-2019
Geplaatst door: Mariet Koch

Hoi Ger
Veel succes met de laatste voorbereidingen. Ik wens je een fijne reis naar Zweden, naar Het begin van weer een mooie tocht. Veel reisplezier voor jou en Runa.
Gr. Mariet

11-05-2019
Geplaatst door: Ger

Olavweg Zweden
Vrijdag 24 mei a.s. vlieg ik naar Stockholm. Hier wacht ik op Runa uit Ijsland met wie ik deze pelgrimstocht ga lopen. Fijn dat zij weer mee gaat lopen. Met de trein reizen we dan naar Sundsvall. Het is fijn om berichtjes in dit gastenboek ongerwaeg te lezen. In verband met de vele spammails, heb ik de filter ingesteld zodat ik het bericht eerst zelf kan bekijken voordat het op de site te zien zal zijn.

03-05-2019
Geplaatst door: Christien Carpaij

Olavspad

Hoi Ger Vorig jaar hebben we telefonisch contact gehad over het Olavspad van Oslo naar Trondheim wat ik toen ging lopen. Nu lees ik dat je eind deze maand naar Sundsvall gaat om van daaruit naar Trondheim te lopen. Ik ga je volgen op "onderwaeg" want eind Juni ga ik hetzelfde doen :-)
Veel plezier met de voorbereidingen en een mooie tocht door het Zweedse landschap.

11-04-2019
Geplaatst door: Ria Hurkxkens

Vanaf de Camino Frances Burgos wens ik je veel plezier met de voorbereidingen.
Groetjes